Home  Register  Jobs  CVs  Job Search  Worldwide  Process  Help  Search  Scams  JA  B  C
Oil Offshore Marine Careers in Onshore and Offshore Drilling Energy Industry Oil Offshore Marine: Oil & Gas Jobs & CVs Online recruitment services (job vacancies, resume/cv database search) for Oil Industry, Energy, Offshore, Petroleum, Engineering, Construction, Drilling, Subsea, Marine, Shipbuilding, Shipping, Petrochemical. Have your own FREE account! free cv upload registration on Oil-Offshore-Marine.com recruiter benefits: free job postings and cv search on Oil-Offshore-Marine.com
  Need to find something?
 
 Username:  
 Password:  
Oil Offshore Marine Register
 
  Remember my password?  
 Recruiters - Employers & Agencies
  Advertise / Contact Us
free cv upload for all job seekers, free access to oil and gas jobs
subscribe to oil careers alerts, oil jobs postings, drilling rig jobs, engineering jobs

 
How Do I?

General. How do I...

0. ... create multiple users for the Company?
1. ... register new users?
2. ... access other accounts opened by the Company?
3. ... Post a Job?
4. ... Search CVs?
5. ... purchase job posting credits, CV credits, banner, featured company or 2in1 status?
6. ... change the password or the Company's contact emails?
7. ... edit/update the Company information?
8. ... contact Oil Offshore Marine?

Management & Account Operations. How Do I...

9. ... purchase new Job Posting credits, CV credits, banner, featured company, 2in1?
10. ... check the Company's account balance?
11. ... check the order history?
12. ... Post a Job?
13. ... Search CVs?
14. ... follow up with the jobs posted and the job applicants?


0. ... create multiple users for the Company?

Answers: We have had numerous system design discussions regarding multiple users facility; putting all the pros and the cons on the balance, we came to the following conclusion: in order to allow each Company to have a very efficient and structured recruitment, each recruitment assistant, consultant or manager will open a separate account using the same Company name BUT different usernames and passwords. This allows fantastic flexibility as each person (from the recruitment team) is responsible for her[his] own account, posting the jobs she[he] is responsible for, searching cvs, following up with the candidates, performing interviews and eventually making assessments; later on, hiring decisions will be made.

Thus, by having implemented this structured system, we ensure a much greater efficiency in terms of costs, time and internal communications. Needless to say that if any recruiter wishes to present her[his] account to a colleague or superior, all she[he] needs to do is to provide the login details.

Case Study: Let's take a quick example. Company A has offices in Houston and London. The Recruitment team in London is made of Jane (Recruitment Manager) and Allison (Recruitment Consultant), while the Recruitment Team in Houston is made of Sarah (Recruitment Manager) and Carolyn (Recruitment Consultant). They can open 1, 2, 3, or 4 different accounts, but for recruitment efficiency purposes, each of these four ladies opens a different account, in total 4 accounts. All these 4 accounts are opened on A Company's behalf, and each has an unique username and password. Subsequently, each of the four ladies opens recruitment campaigns (Jane for a project in London, Allison for a project in Russia, Sarah for a project in Houston, and Carolyn for a project in Saudi Arabia), posting jobs and searching CVs, following up with all the job applicants they receive. They perform their duties on a very structured basis, providing the needed manpower for their projects, and they can even help each other.

Using Oil Offshore Marine excellent recruitment system, each of the four ladies contributes to the Company's efficiency, assuring the needed personnel for the projects, reducing recruitment costs and saving valuable time.


Top^


1. ... register new users?

Answers: From Oil Offshore Marine Home page, click on the Register link (note that you must be logged out from any already-existing account). Please click here to go to our Home page.

Top^


2. ... access other accounts opened by the Company?

Answers: Depending upon your company policy and your HR Department decisions, you may access other accounts opened by your colleagues; simply obtain from them the username and passwords and you have free access.

Top^


3. ... Post a Job?

Answers: Please use the Post a Job link from the top horizontal menu.

Top^


4. ... Search CVs?

Answers: Please use the Search CVs link from the top horizontal menu.

Top^


5. ... purchase job posting credits, CV credits, banner, featured company or 2in1 status?


Answers: Please go to the Products information available here. Simply follow the instructions, and our authorized reseller, 2Checkout - a leading online payment processor, will securely process your purchase.

Top^


6. ... change the password or the Company's contact emails?

Answers: From the Company Home page, on the left side vertical menu, click on the Company Info link; then you can change the password or the contact emails.

Top^


7. ... edit/update the Company information?

Answers: On the Company Home page, on the left side vertical menu, click on the Company Info link.

Top^


8. ... contact Oil Offshore Marine?

Answers: Please go here for the Contact information.

Top^


9. ... purchase new Job Posting credits, CV credits, banner, featured company, 2in1?

Answers: Please click here. This system is extremely easy. In order to purchase products you will need to click on one of the products and follow the instructions.

Top^


10. ... check the Company's account balance?

Answers: The system we have implemented automatically recognizes all orders made, and full details of the balance are easily available on the Company Home page. You can also see the balance by reviewing the Order History information.

Top^


11. ... check the order history?

Answers: Please click here to see the full order history.

Top^


12. ... Post a Job?

Answers: As we mentioned above, from the Company horizontal menu, please click on the Post a Job link.

Top^


13. ... Search CVs?

Answers: Please click on the Search CVs link.

Top^


14. ... follow up with the jobs posted and the job applicants?

Answers: On the Company Home page, you will notice several links relating to your internal operations and management. Follow the system tree, and you will easily navigate and manage the jobs you had posted and the job applications received for your job advertisements.

Top^

Oil Offshore Marine - Worldwide Center of Oil & Gas Jobs

General: info[at]oil-offshore-marine.com

Technical Support: support[at]oil-offshore-marine.com

Sales: sales[at]oil-offshore-marine.com


Top^


Press Ctrl+D to Bookmark - Tell a Friend - Job Archives - Jobs - Oil and Gas CVs Resumes - Subscribe to Job Alerts - Site Map - Events - Legal - Privacy - Contact

oil offshore marine's website design

Official Blog - International Maritime Signal Flags - Glossary of Oil & Gas Jobs Definitions - Abbreviations & Acronyms from the Oil, Offshore, Marine, and Shipping Industries - Engineering Oil Jobs - Top 100 Energy Sites - Marine Jobs - Offshore Jobs - Oil Careers - Maritime Jobs - PDS/PDMS Oil & Gas Jobs - Oil Industry Jobs - Oil Field Jobs - Oil and Gas Careers - Petroleum Jobs - Oil Rig Jobs - Offshore Oil Rig Jobs - Drilling Jobs - Oil Industry - Official Sitemap - Jobs Feed - Login to your Oil-Offshore-Marine.com account

www.Oil-Offshore-Marine.com - Your Oil & Gas, Offshore, Construction, Shipping, Petrochemical, and Marine Engineering Recruitment Center.

© Oil Offshore Marine - Oil & Gas Jobs - All Rights Reserved.
This website is designed for international users, and its use is governed by Oil Offshore Marine - Oil & Gas Jobs Legal provisions. By browsing on any page of this website, you are deemed to have accepted all Oil Offshore Marine - Worldwide Center of Oil & Gas Jobs legal terms. If you do not agree with Oil Offshore Marine's legal provisions, you must stop using this website and its services.


find oil and gas jobs

  Looking for something?